HABERLER

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ


Kişisel Verilerin Korunması Kanununa İstinaden Klemsan Elektrik Elektronik A.Ş nin uyması gereken yükümlülükler aşağıdaki metinde ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kişisel verilerin işlenmesi konusunda ilgililerin uyması gereken bazı usulleri belirlemektedir. Bu kanun gereği, veri sorumlusu olarak şirketimizin, kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda tarafınızı aydınlatma ve rızanızı alma zorunluluğu bulunmaktadır.

Klemsan olarak ürün ve hizmetlerimizle ilgilenmenizden memnunuz ve size kişisel verilerinizin korunmasına yönelik yaklaşımımız hakkında bazı kilit bilgiler vermek istiyoruz. Kişisel verilerin korunması özellikle yarının internet tabanlı iş modelleri söz konusu olduğunda ve internet tabanlı ekonomiler geliştirilirken çok önemlidir. Personelimiz ve görevlendirilmiş hizmet sağlayıcılarımız gizliliğe ve Kişisel Verilerin Koruması Kanunu ve diğer zorunlu ilgili veri koruma düzenlemelerinin hükümlerine riayet etmeyi taahhüt eder. Klemsan, bu veri koruma beyanında kişisel verilerin korunmasına dair her türlü önlemi almayı amaçlamaktadır. Kişisel verilere, örneğin isminiz, posta adresiniz, e-posta adresiniz ve size ait diğer bilgiler dahildir.

Aşağıdaki beyanda size, verilerinizi nasıl koruma niyetimiz olduğuna dair genel açıklamalar sunulmaktadır. Kişisel verilerin kullanımı ve dolaşımı bize internet sitemiz üzerinden veya diğer kanallardan verdiğiniz kişisel veriler (örn. isminiz, adresiniz veya e-posta adresiniz) sizinle iletişim kurmak ve pazarlama çalışmalarımızı aktarmak için kullanılmak üzere işlenir ve kaydedilir. Ek olarak, bu verileri size zaman zaman teklif göndermek ve sizi yeni ürünler, hizmetler ve ilgilenebileceğiniz konular hakkında bilgilendirmek için kullanacağız. Klemsan şirketindeki bilgiler gerekirse, Klemsan Grubundaki şirketlere, hizmet sağlayıcılara veya diğer üçüncü şahıslara da aktarılacaktır. Bu; siparişin işleme alınması, etkinlik ve seminer kayıtları gibi sizin tarafınızdan talep edilen hizmet veya işlemlerin gerçekleştirilmesi, müşteri hizmetleri amaçlarıyla veya size ürünler ve hizmetler hakkında bilgi vermek amacıyla gerekli olabilir. Kişisel veriler üçüncü şahıslara aktarılırken, bunu kendi hizmetlerimizin verilmesi için gerekli olan bilgiler ile sınırlayacağız. İlgili üçüncü şahıs bu kişisel verileri yalnızca ihtiyaç duyulan hizmetin verilmesi veya siparişinizde ısmarlanan gerek duyulan işlemin yapılması için kullanmak zorundadır. Bu yapılırken, hizmet sağlayıcılar Kişisel Verilerin Koruması Kanununa uymakla yükümlüdür. Serverlarımızda saklanan kişisel verilerinizi, kanunların yetkili kıldığı mercilerce talep edilmesi halinde, saklanan veri ve söz konusu veriye ilişkin gerekli tüm bilgilerle birlikte gecikmeksizin talepte bulunan merci’ye sağlamakla yükümlüyüz. Kişisel verilerinizi pazarlama amaçlarıyla üçüncü şahıslarla asla paylaşmayız, onlara satmayız veya başka bir şekilde vermeyiz.

Kişisel veri sahibi olarak veri sorumlusu olan şirketimize başvurarak;

a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilerin bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Kişisel verilerinizin kullanımına dair sorularınızın olması ve bilgilerinizin kaydedilmesi için vermiş olduğunuz izninizi iptal edebilmek üzere bizimle info@klemsan.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.