HABERLER

KLEMSAN ÇERKEZKÖY ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ SEMİNERİ


Klemsan Elektrik Elektronik A.Ş. olarak düzenlediğimiz “Enerji Kalitesi ve Kompanzasyon”seminerlerine devam ediyoruz. Çerkezköy OSB seminer salonunda gerçekleşen seminerimiz 18 Ekim Salı günü, bölgedeki iş ortaklarımız, müşterilerimiz ve sektör çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Klemsan firmasının gelişimi, gelecek yapılanmaları, Çin ve Rusya’da açılacak üretim tesisleri ile ilgili kısa bilgiler paylaştı. Daha sonrasında “Enerji Kalitesi ve Kompanzasyon” ile ilgili “Klemsan Ürün ve Çözümleri”, Enerji Yönetimi Ürün Müdürümüz Kaan Gökkurt ,M.Sc tarafından katılımcılara aktarıldı. Programın devamında, RAPIDUS, KLEA, ECRAS, POWYS, ETOR serisi ürünler başta olmak üzere ürünlerin gelişmiş teknolojileri, kullanım kolaylıkları ve sağladıkları avantajlar katılımcılarla paylaşıldı. 2016 yılının son çeyreğinde satışına başlanacak Yeni Enerji Yönetim Yazılımı ile enerji yönetiminde uzaktan izleme ve kontrolün sağladığı kolaylıklar tanıtıldı. 

Oturumlar arasında fuaye alanında bulunan demo panolarında katılımcılar Klemsan ürünlerini detaylı inceleme ve deneme fırsatı buldular. Özellikle ürünlerin teknik özellikleri ve kolay kullanımı katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı. Son bölümde yeni satışa sunulan ürünlerimizin kısa tanıtımı, 2017 yılı içinde satışa sunulacak ürünler hakkında bilgilendirme sonrasında seminer organizasyonu tamamlandı.