HABERLER

KLEMSAN TEMCA 2017 FUARINDA


Tayland Elektrik ve Mekanik Yükleniciler Birliği olan TEMCA, temel olarak Tayland’da mühendislik ve kurulum faaliyetleri gerçekleştiren firmaların etik ve standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarını sürdüren bir kurumdur. Yerel tedarikçiler ve yüklenicilerden oluşan üye tabanı aynı zamanda iklimlendirme, tesisat, yangın güvenliği ve iletişim sektörlerinden de firmalar barındırmaktadır.

TEMCA fuarı, Bangkok dışında gerçekleştirilen; pazar lideri üreticiler, yükleniciler, tasarımcılar ve proje yöneticileri ile yoğun katılım sağlanan, Tayland’ın en büyük konferans ve fuarlarından biridir.

TEMCA ve Tayland Elektrik İdaresi arasında “M&E Thailand 4.0 All Together Better” konsepti kapsamında bir iş birliği yürütülmektedir. Devlet desteğinin de sağlandığı bu konsept ile TEMCA organizayonu birçok firmanın ilgisini çekmeyi başarmıştır. Katılımcılar aynı zamanda güncel gelişmeleri takip etmek ve yeni ürünleri yakından inceleyebilmek için fuara katılım sağlamışlardır.

Klemsan olarak TEMCA’ya ilk katılımımızı gerçekleştirdiğimiz fuarda öncelikli hedefimiz Tayland pazarında marka bilinirliğimizi arttırmak ve yerel pazarda piyasaya sürdüğümüz elektronik ürünleri tanıtmaktı. Klemensler, kablo kanalları, interface röleler, dijital multimetreler, kapasitörler ve reaktif kontrol ürün gruplarını fuarda sergileme fırsatı yakaladık.

Fuarda en çok ilgi gören ürünümüz KIO (Klemsan Internet Objects) platformu oldu. Tayland hükümetinin enerji yönetimi ile ilgili teşvikleri ile ziyaretçiler, firmalarının işleyişlerini daha verimli hale getirecek KIO’ya yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında gateway ürünlerimiz, özellikle kablosuz çözümler sunan WTOR ürünümüz de fuarda yoğun ilgi gören ürünler arasındaydı.

Tayland pazarı için sektördeki başlıca etkinliklerden biri olan TEMCA, Klemsan’ın önümüzdeki yıllarda da katılacağı önemli bir fuar olarak gözüküyor.